Som Despell S.A., una adoberia situada a Igualada (Barcelona).

Despell s’especialitza en la producció de crupons de flor i serratge en cuir boví destinats al sector del calçat i marroquineria de gamma mitjana-alta i alta

Pell especialment curtida, tintada i acabada per fabricar tot tipus de sabates, bosses, cinturons, cadires de muntar i altres productes tècnics específics.

Les nostres instal·lacions ocupen una superfície de més de 10.000 m2 per atendre grans comandes sense comprometre els terminis de lliurament i garantint les especificacions dels clients.

Des dels seus inicis, l’any 1983, hem modernitzat progressivament les nostres instal·lacions, ampliant la nostra capacitat de producció i implantant nous sistemes de gestió i control amb l’objectiu d’oferir als nostres clients una gran qualitat, quantitat i flexibilitat a un preu molt competitiu.

m2 dedicats a producció de grans comandes

%

producció dedicada a l'exportació

%

energia fotovoltaica pròpia

Eco Friendly

Producció del 50% del consum elèctric amb plantes fotovoltaiques pròpies. Reducció del consum d’aigua i efluents. Depuradora de tractament. Reducció de productes químics. Minimitzar residus i promoure la sensibilització mediambiental.

A prop de les tendències

Som sensibles a les tendències de moda i estem en comunicació constant amb els nostres clients per oferir un catàleg de referències de pell alineat amb les tendències de moda.

Qualitat

La qualitat del producte en primer lloc perquè sabem que un producte ben fet perdura en el temps, és sostenible i afegeix valor a les creacions dels nostres clients.